PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-5.2.4-16-2019-04360

 

  • A kedvezményezett neve: HQSC High Quality Support & Consult Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása a HQSC Kft-nél
  • A szerződött támogatás összege: 19.500.795 Ft
  • A támogatás mértéke: 100 %
  • A projekt befejezési dátuma: 2021.09.07
  • A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04360
  • A projekt tartalmának bemutatása:


A projekt megvalósításának kezdete 2019.12.19. 5 fő gyakornok 9 hónapos foglalkoztatását, illetve azt követően legalább 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatását vállaltuk. Fontos számunkra, hogy a gyakornokok kiemelkedő szakmai ismeretek birtokában kerüljenek kapcsolatba megrendelőinkkel, ezért az első időben mindenképpen szükséges, hogy a megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberek iránymutatásával és felügyelete alatt végezzék munkájukat a felvenni kívánt gyakornokok. A gyakornokok munkavégzését 2 fő vállalati kapcsolattartó felügyeli. Mindkét mentor esetében elmondható, hogy a cég ügyvezetői, főiskolai diplomával rendelkeznek és több, mint 2 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek az autóipari minőségirányítás területén.

A gyakornokok felvétele megtörtént, 5 fő gyakornok került felvételre. 2 fő asszisztensi munkakörben és 3 fő pedig egyéb műszaki foglalkozású munkakörben lett foglalkoztatva. A gyakornokok munkájának ellátásához szükséges eszközök, melyet a projekt keretében beszerezni kívánunk 5 db laptop, 6 db monitor, 1-1 db laptoptáska, vezeték nélküli egér, külső winchester, dokkoló, nyomtató, projektor, projektorvászon és iratmegsemmisítő.

A gyakornokok megfelelnek a célcsoporttal szemben állított elvárásoknak és heti 40 óra, teljes munkaidejű munkaviszonyt valósítunk meg. A projekt eredményeként a gyakornokok piacképes és valódi munkatapasztalatot szereznek, mely javítja a foglalkoztathatóságukat és hosszú távon hozzájárul a munkaerő piacon történő elhelyezkedésükhöz. A gyakornokok alkalmazása pozitív a cég életében is, mert feladatuk szakszerű ellátásával elősegítik a hatékony és teljes körű munkavégzést. Célunk, hogy a későbbiekben a programban résztvevő gyakornokok a cég értékes munkatársaivá váljanak


A megvalósítás helyszíne: 4031 Debrecen, Szoboszlói út  50. l. ép. 67.