5s, Vizuális menedzsment, Szabványmunka

Lean

5S, Vizuális menedzsment, Szabványmunka

A képzés célja:

Az 5S az alapja egy stabil és minőségi munkakörnyezet létrehozásának és fenntartásának. Segítségével hatékony, vizuálisan vezérelt ergonomikus munkahelyek kerülnek kialakításra. A képzés célja: hogy a résztvevő elsajátítsa a munkahelyi rend, tisztaság és áttekinthetőség kialakításának és fenntartásának alapjait, folyamatát, módszereit, a vizuális rendszer fontosságát a termelésben és szolgáltatásban s mindez a saját vállalatánál hogyan vezethető be. A résztvevő a képzés elvégzése után képes lesz önállóan 5S elvek szerinti munkakörnyezet kialakítására és fenntartására.

A vállalat minden munkavállalója, aki a készségeit, tudását fejleszteni szeretné. Különös prioritással azokra, akik munkájuk során hatással vannak az előállítandó termékre vagy szolgáltatásra.

Lean alapok, az 5S fogalmának és előnyeinek megismerése. Az 5S jelentése, eredete, célja. Az 5S előnyei a vállalat és a dolgozók számára. Az 5S lépéseinek megismerése mind elméletben, mind gyakorlatban. 5S a termelésben és az irodában.

Képzés időtartama: 1 nap

    Kapcsolattartó

    Balogh-Ocsenás Csilla

    Telefon: +36 70 625 6015
    E-mail: info@hqsc.hu

    A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!