Bemutató oktatás és nyereményjáték

Március második felében beindítottuk a távoktatás formájában az oktatásainkat. Az átállás egyik napról a másikra nem volt annyira egyszerű, de oktatóink gyorsan alkalmazkodtak a helyzethez és az ügyfeleink különböző platformjaihoz, ahol szükséges volt, így oktattunk már a Microsoft Teams-en és a Skype-on keresztül.

Eleinte kihívást jelentett, hogy a digitális oktatás során a megszokott oktató-hallgató interakciók teljesen másképp alakultak, mint az osztálytermi oktatásaink esetében, hiszen nem láttuk az oktatási anyag vetítése közben a hallgatók arcát, az elnémított mikrofonok miatt pedig nem is hallottuk őket. Emellett a táblára írás és a digitális rajzolás különbségeivel is meg kellett birkózzunk, a korábban sok csoportfeladatra épülő képzéseink is átalakultak kissé, hiszen nem csak oktatóink, hanem a hallgatók is otthoni munkavégzésen voltak.

Sokat tanultunk ebben a másfél hónapban, átalakítottuk a képzési stratégiánkat és az oktatási anyagainkat is. Ezt szeretnénk most bemutatni egy új platformon, mégpedig a Facebookon Live videó formájában, ahol a résztvevők szakértőinket is kérdezhetik az esemény ideje alatt.

A bemutató oktatás időpontja: 2020.05.04 13:00

Téma: 5 Miért / 5 Why

Az eseményhez kapcsolódóan nyereményjátékot is  szervezünk, amelynek során a Facebook oldalunk követői és a kapcsolódó poszt kedvelői között egy 5000 forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki.

A bemutató oktatás résztvevői pedig a következő megrendelésükből 30% kedvezményt kapnak. Oktatásainkról a képzési katalógusunkból tájékozódhatnak és az info@hqsc.hu e-mailen érdeklődhetnek.

 

Nyereményjátékunk szabályzata

Facebook oldalunk