Élményeink az Automotive Hungary kiállításon

Idén 7. alkalommal került megrendezésre az Automotive Hungary kiállítás, október 16-18-ig a Hungexpo területén. Az idei rendezvényen 15 ország 200 kiállítója mutatta be termékeit és innovációit.

A négy magyarországi autógyár – Audi, Mercedes, Opel és Suzuki – mellett számos, a saját területén meghatározó cég, köztük autóipari beszállítók, az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és a szakmát képviselő szövetségek is jelen voltak a kiállításon.

A HQSC Kft. idén először vett részt kiállítóként az eseményen, ami számunkra amellett, hogy sok meglévő és potenciális partnerünkkel sikerült találkoznunk más szempontból is sikeresen zárult, hiszen – ahogyan azt korábbi posztunkból is láthatták – saját fejlesztésű, felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk a COS (Company Operating System) elnyerte a kiállítás különdíját.

Automotive Hungary 2019

A különdíjat elnyerő Company Operation System szoftverünk díjátadóján cégtulajdonosaink képviselték cégünket.

A díjátadó ünnepségen a cégtulajdonosok a színpadon, büszkén álltak a többi díjazott között, akiknek ezúton is szívből gratulálunk. Különdíjunk azóta végleges helyére, a debreceni irodánkba került.

De a különdíj nem az egyetlen siker, amit elkönyveltünk az eseményen. Az expo szakmai és üzleti szempontból egyaránt sikeres volt számunkra,  találkozhattunk meglévő partnereinkkel és bemutatkozhattunk jövőbeli partnereinknek.

Az érdeklődőknek be tudtuk mutatni részletesen a vállalatirányítási szoftverünket, annak kezelését a gyakorlatban illetve a rendszerhez kapcsolódó csomagjainkat (basic, silver, gold és prémium csomagok).

Emellett lehetőségünk volt széles körben bemutatni vállalatunk további szolgáltatásait is:

  • nyílt és kihelyezett képzéseinket,

  • felkészítést a tanúsításokra (ISO 9001, IATF16949, ISO 14001, ISO 27001),

  • interim mérnöki szolgáltatásunkat,

  • GDPR átvizsgálásunkat.

Kiállító csapatunk mellett, több kollégánk is részt vett az expo forgatagában, hiszen, nem csak magunkat szerettük volna bemutatni, hanem meg akartuk ismerni az iparág többi résztvevőjét, potenciális üzleti partnereinket.

Emellett kihasználtuk az alkalmat, hogy tovább fejlesszük magunkat, így kollégáink megtekintették az expo kínálta izgalmas bemutatókat és részt vettek a konferenciákon és beszállítói fórumokon.

Köszönjük minden látogatónknak a lehetőséget, hogy bemutatkozhattunk. Jól éreztük magunkat, és már készülünk a következő évi kiállításra.