Képzésink

Kihelyezett képzés

Oktatóink az Önök telephelyén tartják meg személyesen az oktatást a résztvevők számára. Az oktatás részeként a hallgatók írásbeli vizsgát tesznek, melynek sikeres teljesítése után oklevelet állítunk ki számukra. Kihelyezett képzések esetén kérjük, hogy biztosítsák a tanteremben a projektor használati lehetőségét és egy olyan felületet, ahová szükség szerint az oktató jegyzetelni tud (flip chart tábla, whiteboard)


Távoktatás

Oktatóink online tartják meg a képzést, melynek során az Önök, vállalatánál alkalmazott kommunikációs eszközök, illetve felületek segítségével tartja az oktató a képzésre jelentkezőkkel a kapcsolatot (pl. Microsoft Teams, Skype, Zoom stb.). Az oktatás lezárásaként az online felületünkön vizsgázhatnak a hallgatók a kapott egyedi kódjukkal. A vizsga sikeres teljesítése után oklevelet állítunk ki a résztvevők számára.


E-learning képzés

A hallgatók egyedi kódot kapnak, melynek segítségével elérhetik az HQSC Kft. e-learning felületén az oktatásokat, és az online vizsgát is, melynek sikeres elvégzése után oklevelet állítunk ki a résztvevők számára. A képzésen résztvevők egyedi időbeosztással tanulhatnak, de a „kérdezz-felelek” funkció segítségével biztosítjuk az oktatóval való kapcsolattartást is.


  Miért a HQSC?

  Magasan képzett oktatók

  Gyakorlatias oktatás


  Elismert kompetencia igazolás

  A képzési időpontokat kihelyezett és virtuális képzés esetén a megrendelést követően az ügyféllel egyeztetve véglegesítjük, igény esetén akár szombati napokon is tudunk képzést biztosítani.


  Kapcsolattartó

   Kapcsolattartó

   Balogh-Ocsenás Csilla

   Telefon: +36 70 625 6015
   E-mail: info@hqsc.hu

   A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!